ZONNEPANELEN OP ALLE DAKEN

ZONNEPANELEN

Wij installeren op verschillende soorten daken

Een dak van een schuurtje, garage of andere soorten daken, wij helpen je bij het plaatsen van zonnepanelen op elke locatie. Haal het meeste uit jouw energie en bespaar geld.

vraag een offerte op maat aan

Benieuwd wat verduurzamen bij jou thuis gaat kosten? Vraag kosteloos een offerte op maat aan en krijg inzicht in de kosten.

Onze WERKWIJZE

Bij Sunetic krijgt u advies op maat, ontwerpen we het systeem dat bij jou past en installeren we jouw duurzame oplossing. Wij doen alles op een professionele en veilige manier. Na de installatie staan we altijd voor je klaar m.b.t. uitgebreid onderhoud, beoordeling en evaluatie om ervoor te zorgen dat jouw systeem optimaal presteert.

ADVIES OP MAAT

Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste zonnepanelen voor jouw dak. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat het plan binnen jouw budget en energiebehoeften past.

Ontwerp en voorbereiding

Ons team neemt de tijd om een ontwerp te maken dat volledig gericht is op de behoeften die je hebt. Wij zorgen voor een goeie planning en voorbereiding om zo aan de slag te kunnen.

Installatie

Wij installeren zonnepanelen op verschillende soorten daken met veiligheid voorop. We gaan voor de beste prestaties en klanttevredenheid.

Beoordeling en evaluatie

Na de installatie houdt Sunetic jouw systeem nauwlettend in de gaten. Om jou op de hoogte te houden leveren we regelmatig rapporten en updates over jouw energieverbruik.

Vraag een gratis dakcheck aan:

Bij Sunetic bieden we een gratis dakcheck aan om jouw energieverbruik en -besparing te evalueren. Onze experts nemen de tijd om jouw behoeften te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie. Vul het onderstaande formulier in en een van onze experts neemt binnenkort contact met je op om een afspraak te maken voor jouw gratis dakcheck.

Onze projecten